23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Viima® nomineret til CSR ENVIRONMENT PRIZE 2015

De Forenede Dampvaskerier er med Viima en blandt tre nominerede. De tre nominerede løsninger er allerede vindere i forhold til bæredygtighed og social ansvarlighed.

Erhvervsnetværket Green Network og Vejle Kommune uddeler CSR Environment Prize til en effektfuld og nyskabende løsning. Juryens begrundelse for at nomimere Viima er:

”Viima rengøringskoncept er et meget spændende koncept, der viser, hvordan man ved at kombinere moderne miljøteknologi med forbedrende arbejdsgange og processer kan skabe en positiv effekt for både miljø og arbejdsmiljø. At både energi-, kemikalie- og vandforbrug kan reduceres samtidig med, at medarbejderne får bedre arbejdsbetingelser er inspirerende. Derudover er der en flot og overbevisende dokumentation af konceptets store effekt”.

Formålet med CSR Environment Prize er at fremhæve virksomheder, der arbejder hen imod eller har integreret bæredygtighed som en forretningsdisciplin på lige fod med andre funktioner i virksomheden i målet om skabe bæredygtig vækst.

De Forenede Dampvaskerier er med Viima en blandt tre nominerede. De tre nominerede løsninger er allerede vindere i forhold til bæredygtighed og social ansvarlighed. Vinderen af denne pris samt de øvrige CSR priser bliver kåret ved CSR Award Show i Vejle den 7. oktober. Læs mere om CSR Awards her.

Klik her, hvis du vil vide mere om Viima rengøringskoncept.

Textilia Group A/S
Kongebakken 1
2765 Sørum
Egedal Kommune
Danmark
CVR nummer: DK16963038
P nummer: 1004859336

Send til en kollega

0.063