23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Så er messen i gang i Bella Center

Alux står klar på stand E 05 til at præsentere SafeRoller-konceptet og meget meget mere, der handler om sikring af hjemmets, virksomhedens, butikkens og institutionens døre og vinduer.

Vores unikke patenterede sikringsløsning SafeRoller® er solafskærmning og tyverisikring i ét. Det er et elegant rullegitter i aluminium og kan fås med lukkede eller perforerede lameller. Mens lukkede lameller er ideelt til mørklægning af rum, giver perforerede lameller dig endnu bedre muligheder for at opnå et behageligt indeklima og gennemsigtighed uden at gå på kompromis med sikkerheden. Sikring med SafeRoller® er ideelt til kontorer, butikker og i private boliger.
På messen er vi selvfølgelig også klar til at svare på alt mellem himmel og jord omkring vores øvrige rullegitre, rullejalousier samt brandsikring. Og husk, at vi laver alt efter dine ønsker og mål.
ALUX A/S er at finde på Stand E 05 tæt ved indgangen.

Vi kører i forbindelse med messen en lille konkurrence, hvor du kan vinde en Centero styringsenhed, som gør, at du kan styre hjemmets eller virksomhedens automatik via mobiltelefonen.
Deltag her: http://www.alux.dk/om-alux/nyhed/securit...

Alux A/S
Holmbladsvej 4-6
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15693576
P nummer: 1000961885

Send til en kollega

0.046