23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYHED: demenssender i tøjet!

Hjælpen er på vej til demensramte, der ikke ønsker at bære en almindelig alarmsender. Tunstall har udviklent en lille alarmsender, der nemt kan stryges ind i tøjet.

God nyhed til borgere med demens: alarmsendere kan stryges ind i tøjet!
På mange plejecentre udstyres demensramte med en lille alarmsender, som sender sin lokation til personalets telefoner, hvis et forudbestemt område forlades. Flere og flere beboere ønsker dog ikke at bære en almindelig alarmsender. Kreativiteten er derfor ofte stor hos personalet, som sætter alarmsenderen i seler, bukselommer eller andre steder.

På baggrund af denne problematik har Tunstall udviklet en ny alarmsender – med samme velkendte teknologi som de øvrige alarmsendere inden for Tunstalls demenssikring. Alarmsenderen har en udformning, så den kan stryges ind i tøjet. Det kan for eksempel være i en skjorte, et par bukser eller en jakke. Alarmsenderen er lille og let, så beboeren ikke bemærker, at den sidder i tøjet.

Usynlig sikkerhed i hverdagen
Med alarmsenderen siddende i tøjet kan plejecentrets personale automatisk få besked, hvis en demensramt beboer forlader bygningen eller udenoms arealerne. Alarmsenderen kan også kombineres med ID Lock, hvor senderen passer til én unik dør – beboerens egen. Dermed kan dørene være låste på demensafsnittet, da dørene vil låse op automatisk, når boligens beboer nærmer sig døren udefra. Inde fra boligen fungerer døren på helt almindelig vis.

Ingen bestemt placering nødvendig
Alarmsenderen virker på præcis samme måde, som Tunstalls almindelige alarmsender med lokation (Tx75D). Alarmsenderen behøver ikke at sidde et bestemt sted, så det betyder ikke noget, om senderen sidder i nakken, ærmet, buksebenet eller andre steder.

Alarmsenderen kan vaskes på 60˚
Da alarmsenderen sidder fast i tøjet, er det praktisk, at den kan vaskes. Alarmsenderen er derfor testet til at kunne vaskes på helt op til 60˚.

Tunstall A/S
Niels Bohrs Vej 42, Stilling
8660 Skanderborg
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12852681
P nummer: 1000456679

Kontaktperson

FJ
Finn Jensen
Marketingkoordinator
finn.jensen@tunstall.com

Send til en kollega

0.047