23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Englændere på inspirationstur på Center for Velfærdsteknologi

En stor delegation af 19 engelske chefer og ledere fra sundhedssektoren var på inspirationstur i Aalborg og lagde efter oplæg fra Region Nordjylland, blandt andet om Telecare Nord, vejen forbi Center for Velfærdsteknologi.

Rådmand for Ældre- og Handicapforvaltning i Aalborg Kommune bød velkommen. Herefter fulgte et oplæg om innovation i Aalborg Kommune . Som afslutning på besøget fik delegationen til stor begejstring muligheden for at se og afprøve de forskellige velfærdsteknologier på Centret.

"På Center for Velfærdsteknologi er vi stolte over den store interesse fra udlandet for Centret. Vi fik en god dialog om forskelle og ligheder mellem England og Danmark inden for velfærdsteknologi", fortæller direktør Inga Fryd, Center for Velfærdsteknologi.

Besøget var en del af et nyt eksportnetværk, som Welfare Tech Innovationsnetværk for Sundhed og Velfærdsteknologi og Healthcare DENMARK har startet op i samarbejde med Eksportrådet via Danmarks Ambassade i London. Både Welfare Tech og Danmarks Ambassade deltog i besøget.

Center For Velfærdsteknologi
Fåborgvej 15A
9220 Aalborg Øst
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35433589
P nummer: 1020020241

Kontaktperson

JMG
Jakob Mulbjerg Gravers
Informationsmedarbejder
+45 25202884 jgra-aeh@aalborg.dk

Send til en kollega

0.062