23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ansvar for økonomi og ernæring i et plejehjemskøkken?

Hjælp til at holde overblik over økonomi og ernæring i dit storkøkken? Læs her mere om hvordan vi hjælper din virksomhed / dit køkken i mål. FåStyrpåDitKøkken.dk

Har du brug for at holde styr på økonomi og ernæring i forbindelse med produktion af mad til beboerne på plejehjemmet eller i forbindelse med madudbringningen, og har du brug for at dokumentere, at den mad, køkkenet producerer, overholder anbefalingerne på området, så har vi redskabet til det.

Programmet Dankost Pro kan, med udgangspunkt i netop din pris på råvarerne, beregne produktionsomkostningerne, hvor der også tages højde for alt fra rensesvind på råvarerne, fordampnings – og produktionssvind på opskrifterne, prisen for et evt. buffer, der kan være nødvendigt i forhold til café og ekstrabestillinger samt spild i forbindelse med produktionen. Samtidig har du selvfølgelig mulighed for at holde styr på økonomien i forhold til kundernes bestillinger, så du kan danne regnskab og udskrive fakturaer til plejehjemmets afdelinger og sende opgørelse over de hjemmeboendes bestillinger til fx kommunen eller Udbetaling Danmark.

Med Dankost Pro har du samtidig styr på næringsindholdet i dine menuer. Dankost Pro beregner på alle de næringsstoffer, du måtte ønske, og du kan til enhver tid dokumentere, at menuerne overholder anbefalingerne til beboerne på plejehjemmet og til de hjemmeboende. Næringsstofindholdet kan importeres på dine råvarer med producenternes egne oplysninger fra GS1, som også anvendes i forbindelse med næringsdeklarationer. Du kan selvfølgelig udarbejde næringsberegninger til alle kosttyper, på menuer og/eller på hele dagskoster.

Vil du vide mere om, hvordan Dankost og programmet Dankost Pro kan hjælpe dig med at optimere økonomien i din produktion og samtidig have fokus på den rette ernæring, så kontakt os på tlf. 40 70 24 90.

Du kan med fordel også besøge vores kampagnesite målrettet storkøkken - FåStyrPåDitKøkken.dk

Dankost Pro benyttes i dag på både store regionshospitaler, private og offentlige plejehjem. Ønsker du at høre mere omkring hvor vi skaber værdi for Regioner / hospitaler / supersygehuse så ring til os og vi kommer og tegner og fortæller.

Matilda FoodTech Danmark
Prags Boulevard 80, 4. sal
2300 København S
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK29187657
P nummer: 1011856965

Send til en kollega

0.047