23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Jeanet Berg sætter jeres indeklima på dagsordenen

Luftkvalitet og helbred går hånd i hånd, og kendskabet til konsekvenserne ved et usundt indeklima er for dårligt. Derfor har Condair ansat Jeanet Berg, som kan hjælpe kontorer, hospitaler, plejehjem og andre institutioner til et sundere indeklima.

Hvordan har du og dine kolleger det?

Det spørgsmål stiller Jeanet dagligt, når hun besøger kontor- og hospitalspersonale. Jeanet bruger sine mange års erfaring som uddannet sygeplejerske inden for den private sektor til at forbedre indeklimaet for de mennesker som opholder sig i det. Nu er turen kommet til blandt andre daginstitutioner og plejehjem, som også kæmper med en lang række indeklimagener.

Ildsjælen Jeanet har bred erfaring i dagligt at sætte fokus på helbred, indeklima og luftfugtighed på arbejdspladser. På den måde kan hun hjælpe virksomheder og institutioner med hvad de kan gøre for at forbedre indeklimaet og sikre sunde arbejdsvilkår for medarbejdere, som bliver i stand til bedre at præstere, yde omsorg og udføre deres arbejde.

"Mit hjerte banker for at give mennesker de bedst mulige betingelser for et sundhedsmæssigt sikkert arbejdsmiljø. Indeklima og luftfugtighed hænger sammen, hvadenten du er medarbejder på et kontor eller patient på et hospital. Hvis luftfugtigheden ikke er som den skal være, så har du en usynlig fjende på din arbejdsplads som påvirker dit helbred negativt." 

Symptomerne på et dårligt indeklima kan være mange. Vi hører ofte at der er gener som hovedpine, røde øjne, irriterede slimhinder, øget smittespredning, støv og statisk elektricitet. Prøv evt. at tage vores indeklimatest for at se om symptomerne på din arbejdsplads kan være relaterede til indeklimaet.

Få en hjælpende hånd af vores indeklimaekspert

Jeanet tager gerne en uforpligtende snak med dig, hvis du oplever problemer på din arbejdsplads som kan have med indeklimaet at gøre. Det er vigtigt at alle parter bliver hørt, derfor gør Jeanet en dyd ud af at lytte til jer og jeres udfordringer, så hun får et samlet billede af indeklimaet på hele arbejdspladsen. Du kan kontakte Jeanet direkte på telefon 8788 2135, så sætter vi sammen indeklimaet på dagsordenen. Du kan også sende Jeanet en besked via vores kontaktformular - skriv gerne at det drejer sig om helbred og indeklima på arbejdspladsen i emnefeltet.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.047