23948sdkhjf

Nysgerrige elever ser på roterende senge og spiserobotter

Hos Teknologi til Lejligheden i Odense har man jævnligt besøg af uddannelsesinstitutioner. Og de studerende er meget nysgerrige på de mange velfærdsteknologier i udstillingslejligheden.
I Teknologi til Lejligheden kan alle, der er interesserede, komme helt tæt på de nye velfærdsteknologier. Flere end 2000 personer har kigget forbi den 37 m2 store udstillingslejlighed på Dalumvej i Odense siden åbningen i november 2013. Og en del af de besøgende er uddannelsesinstitutioner.

Udstillingslejligheden har blandt andet aftaler med flere SOSU-skoler, University College Lillebælt og Odense Tekniske Gymnasium, fortæller velfærdsteknologi-konsulent Mette Søndergård fra konsulenthuset Public Intelligence, der står for driften af Teknologi til Lejligheden.

"Som studerende kan man godt være lidt nervøs for at komme til at stå over for velfærdsteknologier, man aldrig har prøvet før, når man slutter sin uddannelse, og skal ud i det virkelige liv. Derfor vil vi rigtig gerne informere de her elever om, hvad velfærdsteknologi er og få det bragt ned i øjenhøjde, så det ikke er noget, de er nervøse for, når de møder det senere", siger hun.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.magasinetpleje.dk/nyhedsbrev/... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095