23948sdkhjf

Freja ejendomme køber Kalundborg Sygehus og Korsør Sygehus

Vi glæder os til at komme i gang med udviklingen i samarbejde med Region Sjælland og kommunerne, siger direktør i Freja ejendomme Karen Mosbech.
Regionsrådet i Region Sjælland har besluttet at sælge de to tidligere sygehuse Kalundborg Sygehus og Korsør Sygehus til statens ejendomsselskab Freja ejendomme. Den samlede købesum er på 7,8 millioner kroner. Med købsaftalen følger en aftale om en overskudsdeling, hvis Freja sælger bygningerne videre med overskud i løbet af de næste syv år.

Sygehusene er blevet ledige som følge af den nye sygehusstruktur i Region Sjælland.

"Nu skal Freja ejendomme arbejde på at skabe nyt liv i de markante bygninger, så der igen kan komme lys i vinduerne", siger regionsrådsformand Jens Stenbæk.

Bygninger med sjæl og historie

Freja ejendomme har blandt andet stået bag udviklingen af et nyt boligområde på Forsvarskommandoens gamle område i Vedbæk. I foråret købte Freja ejendomme fire tidligere sygehusejendomme af Region Syddanmark, ligesom firmaet har påtaget sig ansvaret med at skabe nyt liv i de tidligere sygehusbygninger i Helsingør og Haderslev.

"Vi går til opgaven med stor ydmyghed. Kalundborg Sygehus og Korsør Sygehus er jo bygninger med sjæl og historie, som har spillet en stor rolle i lokalsamfundet. Det er stolte bygninger, som fortjener nyt liv. Vi glæder os til at komme i gang med udviklingen i samarbejde med Region Sjælland og kommunerne", siger direktør i Freja ejendomme Karen Mosbech.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062