23948sdkhjf

Danmarks første testmiljø for velfærdsteknologi indviet

Region Syddanmark åbnede onsdag udviklings- og testlaboratorier for velfærdsteknologiske løsninger.
CoLab Denmark er en fælles samarbejdsplatform, der går på tværs af de forskellige offentlige sektorer og mellem det offentlige, borgerne og virksomheder.

"CoLab Denmark er stedet, hvor vi skal udvikle det bedste fra virksomhederne og det bedste fra det offentlige og skabe gode innovative velfærdsløsninger. På den måde kan vi højne kvaliteten i behandlingen af vores patienter og borgere, skabe mere tilfredse medarbejdere og patienter, ja, blive mere effektive og skabe flere arbejdspladser og vækst", sagde Carl Holst (V), regionsrådsformand i Region Syddanmark, ved indvielsen onsdag.

Med CoLab Denmark går de offentlige driftsorganisationer sammen på tværs af sektorer og stiller sig som én sammenhængende partner til rådighed for samarbejde med virksomheder om udvikling og test af fremtidens velfærdsløsninger.

CoLab Denmark er det første testmiljø af sin art herhjemme og består af fem CoLabs, der er udviklings- og testlaboratorier i tilknytning til regionens fem sygehuse og kommunerne, samt et Plug&Play Lab, der er indrettet hos Syddansk Sundhedsinnovation i Odense.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125