23948sdkhjf

Nyt forum for underernæring

Formålet med forummet er på sigt at finde frem til nogle konkrete anbefalinger, man kan give videre til relevante politikere.
Underernæring blandt svage, kronisk syge og ældre er et voksende problem i Danmark. Derfor har Kost & Ernæringsforbundet, Dansk Selskab for Klinisk Ernæring og Landbrug & Fødevarer nu startet et forum for underernæring for at komme problemet til livs.

De tre organisationer har inviteret en række aktører indenfor sundhedsområdet med for at få belyst problematikken med underernæring bedst muligt. Formålet med forummet er på sigt at finde frem til nogle konkrete anbefalinger, man kan give videre til relevante politikere.

"De kliniske diætister og øvrige ernæringsfaglige arbejder dagligt med underernærede borgere og patienter og ved derfor en masse om emnet. Men de kan ikke løfte opgaven alene. Den underernærede borger eller patient har brug for kompetent hjælp fra alle de er i berøring med – det gælder lægen, sygeplejersken, fysioterapeuten og de pårørende", fortæller formand for Kost & Ernæringsforbundet, Ghita Parry.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.095