23948sdkhjf

Første del af ambulanceaftale på plads i Region Sjælland

Forretningsudvalget i Region Sjælland har besluttet, at Falck Danmark A/S skal drive ambulancetjeneste i Roskilde, Lejre, Greve, Køge og Solrød.
Første del af en ny ambulanceaftale er faldet på plads i Region Sjælland. Der er tale om delområde Øst – også kaldet delaftale 1 – som dækker Roskilde, Lejre, Greve, Køge og Solrød. Her bød to selskaber på opgaven, og tilbudsevalueringen har vist, at Falck Danmark A/S har afgivet det økonomisk mest fordelagtige tilbud, meddeler Region Sjælland, som derfor har til hensigt at indgå kontrakt med Falck Danmark A/S efter udløbet af den lovbestemte standstill-periode.

Regionsrådsformand Jens Stenbæk er glad for den konkurrence, der har været i ambulanceudbuddet.

"Vi har nu første delaftale på plads, og vi glæder os i Regionsrådet over, at vi med denne delaftale kan fastholde det høje serviceniveau, som er gældende i dag. Vi har udbudt ambulancetjenesten efter "responstidsmodellen", som indebærer klare krav til kvalitet og serviceniveau, herunder hvor hurtigt en ambulance skal være fremme ved patienten", siger Jens Stenbæk.

Tre andre områder i Region Sjællands ambulanceudbud er fortsat i proces med forventet beslutning i forretningsudvalget i januar 2015.

Kontrakten for ambulancetjeneste løber i otte år fra den 1. februar 2016 til og med den 31. januar 2024 med mulighed for, at regionen kan opsige kontrakten efter fire år.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.064