23948sdkhjf

Find alle udbud på NyhedsInformation.dk

NyhedsInformation.dk lancerer nu en spritny udbudsovervågning. Overvågningen indsamler dagligt - til stor hjælp for både leverandører og producenter - alle danske EU-udbud på over 1.5 mio. kroner og præsenterer dem enkelt og overskueligt på Nyhedsinformation.dk. Udbudsovervågningen er fyldt med relevante udbud, og den er enkel at bruge.
Som plejesektorens førende tværfaglige medie er NyhedsInformation også i dialog med markedets private aktører. Vi har igennem de seneste års krise mærket en stigende efterspørgsel på information og viden om det offentlige marked. Og det ønske imødekommer vi nu med en udbudsovervågning, som er enkel at bruge, og som indeholder udbud, der er relevante for netop vores branche.

"Vi har på forhånd sorteret de mere end 9.000 cpv-koder fra EU-systemet og lagt ca. 3.400 ned i 19 branchekategorier," siger cand.merc.-jur Jens Munk, chef for den nye udbudsovervågning, som stiller sine tre udbudseksperter til rådighed for spørgsmål fra NyhedsInformations brugere om udbud.

Sådan gør du

"Når du har valgt den/de kategorier på www.Nyhedsinformation.dk, der matcher din virksomhed, er der kun tilbage at trykke SØG," oplyser Jens Munk.

"Hvis du ønsker at modtage udbud fra de valgte kategorier hver morgen, indtaster du blot din mailadresse én gang," fastslår han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.066