23948sdkhjf

Vil møde ældre med respekt

Svensk kommune søger partnere til projekt om, hvordan man kan gøre ældreplejen bedre
Borås Kommune i Vestsverige søger partnere, som har kendskab til, hvordan personalet i ældreplejen kan møde og hjælpe de ældre med respekt for deres værdighed.

Når personalet i Borås Kommunes ældrepleje møder borgerne, skal det ske med respekt for de ældre. Det mener Borås Kommune, der derfor søger partnere, der vil være med til at lave et EU-støttet projekt.

Borås er en kommune med omkring 103.000 indbyggere, som ligger i den vestlige del af Sverige. Kommunerne, der søges som partnere, skal have interesse og lidt kendskab til, hvordan de kan gøre ældreplejen bedre. Formålet med projektet er at forbedre behandlingen og mødet med de ældre; med et fokus på de ældres værdighed, og at de bliver behandlet med respekt. Derudover skal kommunerne være interesseret i at få mere erfaring med, hvordan de kan inddrage brugerne i behandlingen.

Kommunen har i fem år arbejdet med at uddanne deres personale inden for forskellige områder i ældreplejen, men de arbejder særligt med områderne: Øget viden og bevidsthed om værdighed, velvære og øget inddragelse af brugerne i behandlingen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.343