23948sdkhjf

Skagen Gigt- og Rygcenter udvider

Nyt varmtvandsbassin og tilhørende omklædningsfaciliteter bliver indviet på Skagen Gigt- og Rygcenter tirsdag den 20. december 2011
Skagen Gigt- og Rygcenter har siden indvielsen i efteråret 2005 udviklet sig til et center, der modtager patienter fra hele landet. Centret tilbyder personer med gigt- eller ryglidelser et 3 ugers trænings- og behandlingsophold, og der er stor søgning til centeret.

Skagen Gigt- og Rygcenter er blevet udvidet med en ny fløj med et 24 m2 stort varmvandsbassin med tilhørende omklædnings- og personalefaciliteter. Desuden er der etableret fire nye værelser til træningsgæsterne i den gamle bygning.

"Med det nye varmtvandsbassin kan vi tilbyde den bedste behandling og moderne lokaler til træningsgæster fra hele landet. Samtidig får personalet optimale arbejdsvilkår, så samlet set kan vi kun være stolte af de nye træningsforhold," siger Ulla Astman, regionsrådsformand.

Centeret modtog i 2010 Sundhedsbrugerrådets "Patienternes Pris" - blandt andet fordi patienter på Skagen Gigt- og Rygcenter bliver behandlet som hele mennesker og ikke bare for en sygdom.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094