23948sdkhjf

Kærkommen i betalingsstandsning

Afdelingerne i Nordjylland lukker.
Hjemmehjælpsfirmaet Kærkommen er gået i betalingsstandsning. Det skriver Nordjyske.dk i dag.

Hjemmehjælpsfirmaet, som er Danmarks største private udbyder, leverer hjemmehjælp til 4.000 kunder i hovedstadsområdet, i Aalborg, i Brønderslev og i Hjørring kommuner. De har meddelt, at de ikke længere kan levere deres service.

Hjørring Kommune har netop udsendt en pressemeddelelse, hvori forvaltningen for Sundhed, Ældre og Handicap siger:
"Hjørring Kommune har med beklagelse modtaget Kærkommens melding om, at de vil afvikle deres virksomhed. Kærkommen har været en god samarbejdspart-ner for Hjørring Kommune igennem flere år. Kærkommen har gennem disse år opnået et betydeligt volumen. Derfor vil beslutningen om at afvikle virksomheden også berøre mange borgere i Hjørring Kommune."

I Hjørring Kommune berøres 600 borgere af situationen. Heraf har cirka 200 brug for personlig pleje, mens de øvrige cirka 400 borgere udelukkende har modtaget praktisk hjælp, herunder til rengøring.

- Den kommune hjemmepleje vil sammen med Kærkommen tilrettelægge en plan for at overtage opgaverne, lyder det i pressemeddelelsen.

Hjørring Kommune understreger, at de borgere, der har behov for personlig pleje, altså hjælp til personlig hygiejne, påklædning, toiletbesøg med videre, får første prioritet.

- De borgere, der udelukkende får praktisk hjælp, vil snarest få tilbudt den hjælp, de er vant til. Borgere i denne gruppe kan dog opleve, at der kan gå lidt længere tid, inden hjælpen kommer næste gang, skriver Hjørring Kommune.

Det er kun små fire måneder siden, at Kærkommen vandt udbuddet af den private hjemmepleje i Hjørring Kommune.
Kærkommen har endnu ikke erklæret sig konkurs.

Fornylig gik et andet Nordjysk privat hjemmehjælps firma konkurs, da ABC Service i Frederikshavn indstillede al service.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.265