23948sdkhjf

Christian fik livet tilbage

Borger i Randers Kommune fik modet til at stå på egne ben igen efter rehabiliteringsforløb. I dag går Mads Christian Rasmussen ved hjælp af en rollator. Hjælpemidlet, som Christian brugte, kan opleves på CareWare 2015 15. - 16. april.
- Skal jeg også slå kolbøtter? spørger 89-årige Christian, som havde alle odds imod sig for overhovedet at kunne stå på sine egne ben uden hjælp igen. Alderdommens skavanker og den sjældne sygdom Guillain-Barré havde berøvet ham de fleste sanser og hans førlighed, men en jernvilje og et ukueligt humør fik ham på benene igen.

Mads Christian Rasmussen, til daglig bare kaldet Christian, er i forvejen berøvet mange af sine sanser. Han hører så dårligt, at man må råbe meget tæt på hans øre, hvis man vil fortælle ham noget. Han har grøn stær og ved, at hans syn kun bliver endnu dårligere, end det er i dag. Han har fremskreden KOL og hiver efter vejret ved selv den mindste anstrengelse.

Læs hele artiklen i den seneste trykte udgave af Magasinet Pleje. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:
http://www.magasinetpleje.dk/epages/archive.html
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078