23948sdkhjf

Fagfolk får lettere adgang til viden om fibromyalgi

Ny hjemmeside skal styrke Dansk Fibromyalgi-Forenings position som indsamler og formidler af viden om fibromyalgi til både fagpersonale, patienter, pårørende og myndigheder.
Hjemmesiden www.fibromyalgi.dk har fået en ansigtsløftning både på udseendet og indholdet.

- Vi har længe arbejdet for at blive endnu bedre til at servicere vores medlemmer med viden om sygdommen. Og nu tager vi et stort skridt i retning af at kunne formidle foreningens viden til fagfolk og andre interesserede som f.eks. politikere og offentlige myndigheder, siger formand for Dansk Fibromyalgi-Forening, Anne Bendixen.

100.000 danskere lider af fibromyalgi og de lever hver dag med kroniske smerter. Dansk Fibromyalgi-Forening fokuserer på at indsamle og formidle ny viden om sygdommen samt at repræsentere de fibromyalgiramte.

- Der er ingen tvivl om, at vores nye hjemmeside vil gøre adgang til viden om fibromyalgi langt lettere. Uanset om du er fibromyalgiramt, pårørende, praktiserende læge, fysioterapeut eller noget helt femte, så er Dansk Fibromyalgi-Forening og vores hjemmeside stedet, hvor du kan finde den største samlede mængde viden om sygdommen på ét sted, siger Anne Bendixen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094