23948sdkhjf

Designpris er en døråbner

DAN DRYERs nye produktserie Björk er netop blevet præmieret med en Red Dot Design Award.
- Vi har fået en fantastisk start med Björk. Allerede før salget er gået i gang, har designkyndige fået øje på vores nyskabelse, siger DAN DRYERs administrerende direktør Susanne Friis Eden.

Björk er netop blevet præmieret med en Red Dot Design Award, der uddeles i en af verdens mest velansete designkonkurrencer.

For DAN DRYER er designprisen en døråbner til især det europæiske marked, vurderer Hugo Dines Schmidt, partner i det aarhusianske designbureau VE2 og designeren bag Björk.

- En Red Dot Design Award er internationalt en af de mest prestigefyldte designpriser og et kvalitetsstempel, man kan bruge, lige så længe produktet lever, siger han.

DAN DRYER leverer toiletudstyr til blandt andet offentlige institutioner, detailkæder og lufthavne og er tidligere blevet nomineret til Danmarks Eksportkanon. Opgaven med Björk har været at skabe et elegant og funktionelt design som basis for en ny produktserie, der prismæssigt ligger under DAN DRYERs high end Stainless Design produkter. Med Björk som trumfkort vil DAN DRYER nu søge at komme endnu mere med i de tidlige byggeplaner via arkitekterne.

- Vi ønsker at få arkitekterne mere i tale. Vi har satset på et mere nordisk stiligt design, så vi kan komme med ind allerede i projekteringsfasen på et byggeri, siger Susanne Friis Eden og slår en tyk streg under, at DAN DRYER i forvejen har et usædvanlig stærkt brand, og at det nye design dermed ikke skal kannibalisere men derimod supplere det eksisterende.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078