23948sdkhjf

Slut med at være ensom

Sygeplejerske står bag ny datingside skal afhjælpe ensomhed blandt ældre: pensionistdating.dk
”Det varmer om hjertet at vide, at vi hjælper folk til at finde hinanden”

Sådan siger den tidligere sygeplejerske Pia Brændstrup, der står bag det nye datingsite pensionistdating.dk. Det sker i kølvandet på portalerne pensionist.dk og pensionistkortet.dk, som hun også står bag.

- Når jeg har været ude og lave foredrag og lignende i forbindelse med Pensionistkortet, er et mødested udelukkende for de ældre ofte blevet efterspurgt af deltagerne, siger Pia.

Selvom mange ældre har energien og overskudet til at kunne komme ud og få plejet deres sociale liv, kan der være mange barrierer, der stopper dem, før de får taget det første skridt. Pensionistdating.dk tilbyder hjælp til de til at tage det første skridt på computeren for at komme ud og møde nye mennesker.

- Behovet er stigende og på direkte opfordring om at finde nogen at rejse sammen med, besluttede jeg , at det var værd at arbejde videre at give pensionisterne muligheden for også at finde sociale relationer på nettet ...

Siden har i øjeblikket næsten 1.000 brugere, og dette tal stiger for hver dag der går. Man kan finde alle relationer mellem himmel og jord på pensionistdating.dk. Nogle brugere søger kærligheden, andre søger livsvarige venskaber.
Nogle leder efter golfmakkere og andre efter madvenner. Med gruppefunktionen kan brugerne blive en del af et fællesskab på baggrund af fælles interesser eller aktiviteter.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109