23948sdkhjf

Iværksætterpris til genoptræningsrobot

Robert ApS fik pris på CareWare 2015.
CareWare 2015 Iværksætterprisen gik til Robert ApS, en robot til genoptræning af muskler, sener, led og knogler, allerede mens patienten er sengeliggende.

- At få en pris på CareWare, det er jo en kvalitetsstempling af idéen, og det har lært os rigtig meget at være med i den her proces. Vi er sikre på, vi kan få rigtig meget ud af samarbejdet med det mentorteam, der følger med prisen, siger sygeplejerske Anita Tracey, der sammen med iværksætter Lasse Thomsen står bag Robert ApS.

- Robert ApS vinder Iværksætterprisen, fordi løsningen leverer en udnyttelse af robotteknologi, der tager udgangspunkt i at skabe nytteværdi og opfylde konkrete behov. Robert løser en udfordring på en simpel, gennemtænkt måde, oven i købet inden for en realistisk budgetramme. De har et stærkt team og er tæt på at være klar til salg. Alt i alt et imponerende stykke arbejde, som fortjener anerkendelse”, forklarer Conni Simonsen, direktør ved AU Ingeniørhøjskolen, som overrakte prisen til Robert ApS.


Præmien
- Et mentorteam i et år. Det giver mulighed for at realisere idéen sammen med spændende og kompetente samabejdspartnere, hvis mål er at støtte ideen og holdet bag den.
- Ret til at præsentere løsningen på en CareWare Præsentationsdag.
- 1 års medlemskab af it-forum.
- Gratis kontorplads hos INCUBA Startup Lab.
- Vinderne af Careware bliver inviteret med til Next Step Challenge Award show, hvor der er mulighed for at møde toppen af europæisk iværksætteri.
- Desuden vil vinderne få mulighed for at udstille projekterne i SE Next Lab, der er udstillingsvinduet for fremtidens teknologier. Et sted der besøges af op mod 10.000 mennesker om året, de fleste beslutningstagere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078