23948sdkhjf

Konference om aldring og samfund

Fagpersoner, ledere, konsulenter, forskere og undervisere med interesse for ældreområdet inviteres til konference til november.
Dansk Gerontologisk Selskab har netop præsenteret programmet for den 2. Nationale Konference om Aldring og Samfund: "Hvordan skaber vi sammen fremtidens velfærd til syge og svækkede ældre?".

- Efter sidste års vellykkede konference om rehabilitering udvider vi i år fokus til også at omfatte andre tendenser i den fornyelse, der i disse år præger udviklingen af velfærd til ældre, der har brug for andres hjælp. Vi skal se på samskabelse, brugerinddragelse og andre eksempler på, at nye aktører, herunder ældre selv, inviteres til at deltage i løsning af velfærdsopgaver, fortæller Dansk Gerontologisk Selskab.

Blandt oplægsholderne er Tine Rostgaard, professor, Aalborg Universitet, som vil tale om Kunden og de private virksomheder som aktører i ældreplejen, Annemarie Zacho-Broe, sundhedschef Århus kommune og medlem af frivilligrådet, holder oplæg om Frivillighed som dynamo i fremtidens velfærd til syge og svækkede ældre og Tove Lindhardt, forskningsleder Herlev Hospital taler på konferencen om Familiernes rolle i fremtidens velfærd til syge og svækkede ældre. Blandt emnerne på konferencen er også Fremtidens velfærd for svækkede ældre fra etniske minoriteter, Fremtidens måltider for ældre samt Sociale relationer og aldring.

Konferencen løber af stablen den 2. og 3. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11