23948sdkhjf

Minister ser på trafik ved Rødekro

Behovet for at få en løsning på de trafikale forhold ved Aabenraa N spidser til i og med, at det nye Sygehus Sønderjylland i Aabenraa er færdigt inden for en kort årrække, lyder det fra borgmester.
Torsdag skal transportminister Magnus Heunicke og borgmester Thomas Andresen sammen trafikbelastningen ved motorvejstilslutningen og de to rundkørsler i Rødekro.

- Vi har jo længe arbejdet for at komme på den prioriterede liste i Transportministeriet i forhold til at få anlagt en ekstra til- og frakørsel til E45 ved Bodum lidt nord for motorvejstilslutningen afkørsel 70 med direkte forbindelse til sygehuset. Derfor glæder det mig meget, at transportminister Magnus Heunicke har sat tid af til at se på forholdene med egne øjne, fremhæver borgmester Thomas Andresen.

Borgmesteren pointerer, at behovet for at få en løsning på de trafikale forhold ved Aabenraa N spidser til i og med, at det nye Sygehus Sønderjylland i Aabenraa er færdigt inden for en kort årrække.

- Jeg har fået oplyst, at man forventer ca. 198.000 ambulante besøg om året og ca. 36.000 årlige indlæggelser. Sygehuset bliver arbejdsplads for ca. 2.400 ansatte. Det giver rigtig meget trafik. Og når man hertil lægger akut kørsel, og at der skal være plads til udrykningskøretøjer, så står vi altså med en stor udfordring. Det er det, vi håber at kunne synliggøre for ministeren ved at hæve ham op i et fugleperspektiv, forklarer Thomas Andresen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08