23948sdkhjf

Vicedirektør går på pension

Teis Andesen har siden 2013 været lægefaglig vicedirektør på Køge og Roskilde sygehuse.
Vicedirektør for Roskilde og Køge sygehuse, dr. med. Teis Andersen har valgt at gå på pension.

Han kom til det gamle Roskilde Amt som cheflæge for Roskilde Sygehus i 1997. Fra 2003 fortsatte han i ledelsen også af Køge Sygehus. Fra 2008 deltog Teis Andersen som lægefaglig vicedirektør også i ledelsen af Holbæk Sygehus - foruden Kalundborg og Faxe sygehuse - frem til etableringen af den nuværende sygehusstruktur i 2013, hvor han blev lægefaglig vicedirektør for Roskilde og Køge sygehuse.

Teis Andersen har haft en meget bred opgaveportefølje blandt andet inden for specialeplanlægning, organisering af akutområdet, kvalitetsudvikling, beredskab og lægelig videreuddannelse. Han har været engageret i udviklingen af sygehusene som uddannelsessted for medicinstuderende i samarbejde med Københavns Universitet samt af forskningsområdet, fortæller Region Sjælland.

Herudover har han haft en central rolle på lægemiddelområdet og i udvikling af det kommende universitetshospital i Køge.

- Jeg har brændt for at skabe - og for hver dag at understøtte - alle de mange sygehusfunktioner, som tilsammen sikrer vore tusindvis af patienter en både fagligt og menneskeligt kompetent behandling. Sygehusdrift er i den grad en hold-opgave, og jeg har glædet mig over det samspil og det engagement, der på tværs af fag og specialer har været igennem mine 18 år på holdet, siger Teis Andersen.

Det er en arbejdsom og fremsynet leder, som sygehuset nu må sige farvel til, fortæller sygehusdirektøren.

- Teis Andersen har ydet en langvarig og solid indsats for det sjællandske sundhedsvæsen og har bidraget væsentligt til den styrkeposition, som Roskilde og Køge sygehuse har opbygget, og som skal bringe os videre mod status af universitetshospital, siger Henrik Villadsen, sygehusdirektør for Roskilde og Køge sygehuse.

Teis Andersen fratræder med sidste arbejdsdag den 9. juni. Stillingen som vicedirektør vil blive opslået til genbesættelse snarest.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078