Sildemadder, syltemad, kartoffelmad, æggemad eller laksemad på rugbrød - flot pyntet med tomater, ristede løg, surt, løgringe eller asparges. Det lyder som helt almindeligt smørrebrød, men faktisk er det smørrebrød i en anden form - en geleform.
Igennem det sidste år har Hvidovre Centralkøkken på Krogstenshave produceret gelesmørrebrød til beboere...
Det ligner smørrebrød....
- men er det ikke. Gelesmørrebrød skal være lavet af gode råvarer - og det skal smage godt og ægte. I Hvidovre Centralkøkken har en række fagkyndige eksperimenteret med mad til dysfagi-ramte.
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement
Opret nu
- Ingen kortoplysninger
- Ingen binding
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til MedTechNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer