23948sdkhjf

Det ligner smørrebrød....

- men er det ikke. Gelesmørrebrød skal være lavet af gode råvarer - og det skal smage godt og ægte. I Hvidovre Centralkøkken har en række fagkyndige eksperimenteret med mad til dysfagi-ramte.
Sildemadder, syltemad, kartoffelmad, æggemad eller laksemad på rugbrød - flot pyntet med tomater, ristede løg, surt, løgringe eller asparges. Det lyder som helt almindeligt smørrebrød, men faktisk er det smørrebrød i en anden form - en geleform.

Igennem det sidste år har Hvidovre Centralkøkken på Krogstenshave produceret gelesmørrebrød til beboere...
Få adgang til hele artiklen
- nemt og hurtigt
Prøveabonnement
Opret prøveabonnement

  • Ingen kortoplysninger
  • Ingen binding
Opret nu
Køb abonnement
Vælg mellem vores abonnementer til MedTechNews, og find det, der passer dig og/eller dit firma
Se abonnementer
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109