23948sdkhjf

Billedserie: Teknologisk vokseværk i Odense

Udvikling og test af nye robotløsninger - bl.a. til plejesektoren - får snart endnu bedre plads hos Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi i Odense.
Robotteknologi har vokseværk i Odense. Teknologisk Instituts Center for Robotteknologi er her godt i gang med opførelsen af en ny hal, der skal være robotindustriens innovationshal. Med udvidelsen får Teknologisk Institut samlet 2.000 kvadratmeter robort-faciliteter mod i dag 1.100 kvadratmeter.

I et hjørne af hallen er CareLab indrettet. Her har personel og patienter i plejesektoren mulighed for at afprøve nye velfærdsteknologiske løsninger og teste fremtidens idéer, inden de kommer i produktionen, i virkelighedstro omgivelser.
CareLab er både udstillingsområde for producenter og køber af de nyeste velfærdsteknologiske løsninger.

Den ny hal, der står klar på skæringen mellem august og september, skal sikre vide rammer for produktudvikling af både velfærdsteknologi og mere industriel robotteknologi - helt fra idé til pilotproduktion.

Center for Robotteknologis summer af liv. Her er innovatarium for robot- og velfærdsteknologi, adgang til at introducere teknologier, prototyper og mockups fra ind og udland.

Alt sammen spiller på Teknologis Instituts ekspertise i at kombinerer demonstration med afprøvning af forskellige typer teknologier, der lægger op til løbende gensidig diskussion.

I Odense har Teknologisk Institut i dag godt 40 mand tilknyttet det primære område, robotterne. Med voksende fokus på velfærdsteknologiområdet er her 10 ansatte.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.313