23948sdkhjf

Kampagne fra DSR: Tid til kvalitet

Dansk Sygeplejeråd sætter i en ny kampagne fokus på, hvad der skal til, for at skabe et mere bæredygtigt sundhedsvæsen.
Sygeplejerskerne har så travlt, at det går ud over arbejdsmiljøet og kvaliteten af patienternes pleje og behandling. Det skal der laves om på. Sådan lyder det fra Dansk Sygeplejeråd, som i en ny kampagne, Tid Til Kvalitet, sætter fokus på, hvad der skal til, for at skabe et mere bæredygtigt sundhedsvæsen. Det skriver Dansk Sygeplejeråd på sin hjemmeside.

Dansk Sygeplejeråd mener, at det er på tide, at politikerne kommer på banen og løser nogle af de mange problemer, der hersker i sundhedsvæsenet, og har derfor udarbejdet fire forslag til, hvordan den kommende regering kan sikre et mere bæredygtigt sundhedsvæsen.

1) Patienter og pårørende skal have mere tid sammen med de sundhedsprofessionelle, så de oplever større tryghed og mindre hektiske forløb. Det giver kvalitet i plejen og behandlingen og mere tilfredse patienter og pårørende.

2) Sundhedsvæsnet skal være gearet til de nye patientgrupper – ikke mindst patienter med flere kroniske sygdomme, der tegner sig for omkring 50 pct. af de ressourcer, der bliver brugt i det regionale sundhedsvæsen.

3) Sundhedsvæsnets mange aktører skal være bedre til at samarbejde, så de mange ældre, medicinske patienter oplever sammenhængende og trygge forløb både under indlæggelse på sygehuset, og når de plejes og behandles i eller tæt på eget hjem.

4) Flere børn og unge skal vokse op med muligheden for et sundt voksenliv gennem en forstærket og bedre koordineret forebyggende indsats.

Du kan følge kampagnen på www.dsr.dk

Kilde: dsr.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078