23948sdkhjf

89-årig skænkede sekscifret gave til plejehjem i Odder

Karin Skautrup købte træningsmaskine til 300.000 kr. til Skovbakkehjemmet.
Hvorfor skal pengene stå i banken, hvis man har mulighed for at glæde sig selv og andre med dem?
Sådan tænkte 89-årige Karin Skautrup, da hun stiftede bekendtskab med træningsmaskinen AlterG.
Den ældre kvinde læste ved et tilfælde om teknologien i avisen, som hun straks besluttede sig for at teste og senere for at investere i.
- Jeg er meget impulsiv, forklarer den ældre dame, der dog fik et mindre chok, da hun så prisen.

Det var nemlig en AlterG-træningsmaskine til 300.000 kroner, et af de bedste eksempler på moderne velfærdsteknologi, der kan øge livskvaliteten for mennesker med nedsat funktionsevne.
Men efter at have sundet sig lidt, besluttede Karin Skautrup at købe maskinen til sit plejehjem, Skovbakkehjemmet i Odder.
- Det har jeg ikke fortrudt et sekund. At have penge i banken siger mig ikke noget i forhold til at kunne hjælpe andre mennesker – og mig selv – til at få det bedre fysisk, har Karin tidligere fortalt til Dagbladet Politiken.

Den 89-årige kvinde har selv forbedret sin fysiske form ved at træne i maskinen.

Det er firmaet Fysiodema, der er eneforhandler af AlterG i Danmark. Træningsmaskinen blev nomineret som årets nyhed på Health og Rehab-messen i 2014. Men i år kan AlterG også ses og prøves på TWIC-messen i september i Messe C.

På Skovbakkehjemmet i Odder oplever personalet, at der har været en stor aktivitet og interesse for og omkring løbebåndet. Flere beboere er blevet stærkere og kan nu flere ting
Den glade giver, 89-årige Karin Skautrup, er godt tilfreds med, at hendes gave ser ud til at gøre en forskel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125