23948sdkhjf

Fuld fart på DLi og TWIC

Helle Svaneborg, udstillings- og konferenceleder, er i fuld gang med initiativer til TWIC.
Når fagmessen TWIC løber af stablen 9.-10. september er det med DLi Udstilling og DLi Konference som én af de store medspillere.
For Helle Svaneborg er TWIC én af de kommende store opgaver. Hun tiltrådte stillingen som udstillings- og konferenceleder hos Dansk Lægemiddel Information A/S i efteråret og glæder sig til fagmessen i Messe C.

Som Magasinet Pleje tidligere har omtalt, sætter den nye fagmesse fokus på fremtidens pleje, omsorg og patientvilkår kombineret med de nyeste teknologiske muligheder, forskning og erfaringer.

DLi Udstilling og DLi Konference tager desuden initiativ til at etablere et målrettet konferenceprogram på messen med hovedvægten på innovation og den nyeste viden indenfor pleje og behandling.
- Vi præsenterer resultaterne fra de mest innovative projekter, der lige nu udvikles i landets kommuner og regioner. Projekter, der vil revolutionere måden, vi fremover vil behandle og rehabilitere patienter i hele sundhedsvæsnet, siger Helle Svaneborg.

TWIC er målrettet beslutningstagere inden for velfærd, sundhed, pleje, rehabilitering og sygehuse, og tiltrækker således faggrupper såsom hospitalslæger, ledende ansatte i administrationen, ergo- og fysioterapeuter, ledende sygeplejersker, praktiserende læger, ledere i kommunernes afdelinger for sundhed og velfærd (social- og sundhedschefer), ledende medarbejdere i regionerne inden for velfærd, sundhed etc. samt ansatte i patientforeningerne.


DLi
DLi (Dansk Lægemiddel Information A/S) er et datterselskab af Lif, der har mere end 35 års erfaring med udstillinger og konferencer inden for sundhedsindustrien.
Læs mere på dli-udstilling.dk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094