23948sdkhjf

Vind i sejlene: Sosu'eren Susanne fik et opkald ...

Gårsdagens artikel om sosu'eren Susanne Jensens båd-projekt med ældre i Randers var få minutter gammel - så tikkede en mail ind på redaktionen…
Der gik ikke mange minutter fra Magasinet Pleje havde sendt sit nyhedsbrev på gaden i går tirsdag, til en mail tikkede ind på redaktionen.
Afsenderen var hjælpemiddelvirksomheden Guldmann.
Her havde man nemlig læst artiklen om sosu'eren Susanne Jensen, der tager Randers' ældre med på sejlture på Gudenåen.

Guldmann ville gerne i kontakt med Susanne Jensen for at støtte op om det fine initiativ.

"Artiklen i Magasinet Pleje vakte vores interesse, idet vi syntes, at initiativet på mange måder faldt sammen med den mission, vi som virksomhed har. Og da projektet ovenikøbet havde noget med sejlads at gøre, som er en del af den begrebsverden, vi benytter internt og har interesse for i fritiden, besluttede vi os for at tage kontakt for at undersøge, om vi på en eller anden måde kunne hjælpe til at gøre projektet endnu bedre," siger Vibeke Bligaard, kvalitets- og salgskoordinator.

Guldmann er allerede i positiv dialog med Susanne Jensen, og man påtænker at støtte projektet med sejlerudstyr, som kan komme de ældre og projektet til gode.

Tid til omsorg
"Tid til omsorg" er et mål, Guldmann bruger i processen med optimering af plejesektorens ressourcer og tid – og når der udvikles løfte- og forflytningshjælpemidler, der skal sikre godt arbejdsmiljø og frigive hænder til andre gøremål.

"Nogle gange vælger vi at skabe mulighed for mere ” tid til omsorg” på lidt mere alternative måder. Det synes vi også Susannes initiativ fortjener, "siger Vibeke Bligaard.

Guldmann har gennem årene støttet lignende initiativer gennem fonden "Guldmanns Omsorgsfond".

Guldmann har tidligere aktivt støttet projekter som linker omsorg og sejlads. Igennem en årrække har man således samarbejdet med det Italienske sejlsports forbund FIV og været hovedsponsor for en række store sejlsportsbegivenheder under navnet ”Guldmann CUP” for mini 12 meter både. En bådklasse, der primært sejles af mennesker med handicap.


Fakta
Guldmann har specialiseret sig i at levere sikre, komfortable og effektive produkter til løft, forflytning og positionering af mennesker i en lang række forskellige plejemiljøer. Det primære mål er at sikre hjælperne et godt arbejdsmiljø og mere tid til omsorg.
Guldmann har mere end 25 års erfaring med udvikling af tekniske hjælpemidler og har opnået et komplet udvalg af modulære løsninger til løft- og forflytning.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08