23948sdkhjf

Nu nærmer tiden for WHINN sig

Plejepersonale og velfærdsteknologiske virksomheder møder hinanden i Odense i uge 43 - infomøde den 27. august og den 24. september.
Den nye velfærdsteknologiske inspirationsuge, WHINN, Week of Health & INNovation, i Odense afholdes første gang i uge 43.
Men allerede den 27. august og den 24. september afholder Welfare Tech informationsmøder om ugen. Det sker i Forskerparken 10H , 5230 Odense M den 27. august kl. 14.00-17.00.

WHINN løber af stablen første gang 19. - 23. oktober i og omkring Odense. Ugen danner ramme om en lang række konferencer og events, som samler sundheds-professionelle fra ind- og udland til videndeling, præsentationer, dialog og netværk. Programmet opbygges løbende og alle har mulighed for at afholde og melde arrangementer ind, med relation til sundhed, pleje og velfærdsteknologi. WHINN tiltrækker og giver hermed gæsterne et stort og spændende udvalg af aktiviteter, som de kan vælge imellem på kryds og tværs af specifikke interesseområder.

På informationsmødet kan man møde repræsentanter fra Region Syddanmark, Syddansk Sundhedsinnovation, Odense Kommune, Odense & CO og Welfare Tech, der er nogle af partnerne bag WHINN. Vi står klar til at udveksle ideer og muligheder for velfærdsteknologiske virksomheder, der engagerer sig i WHINN 2015.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109