23948sdkhjf

BREAKING: Attendo opsiger aftaler med kommuner

Attendo bekræfter her til formiddag over for Magasinet Pleje lukning af aktiviteter i forstadskommuner.
Det private hjemmehjælpsfirma Attendo har valgt at opsige sin aftale med Hvidovre og Rødovre Kommuner.

Attendo lukker sit kontor i Hvidovre, og medarbejderne har fået besked.

Det betyder, at bl.a. 226 borgere i Hvidovre Kommune skal lede efter ny privat leverandør af hjemmehjælp - eller overgå til den kommunale hjemmepleje.

Aftalen i Hvidovre ophører pr. 1. december.

Til Magasinet Pleje siger Attendo idag tirsdag formiddag:
"Vi har haft et godt samarbejde med kommunerne, og vi har oplevet, at de har været glade for den kvalitet, vi har været i stand til at tilbyde. Men de seneste udliciteringer fra disse kommuner har vi ikke kunne leve op til de økonomiske betingelser, der var til stede. Prisen er for lav til, at vi kan levere den kvalitet, vi ønsker at tilbyde borgerne, siger pressechef Charlotte Näsström Morén.

Attendo har tilbudt en række medarbejdere arbejde i andre dele af virksomheden, men det eksakte antal, der dermed mister deres job, er ikke meldt ud på nuværende tidspunkt.

Kommuner ærger sig
Knap så mange borgere i Rødovre Kommune bliver berørt af situationen.

Ole Pass fra Rødovre Kommune ærger sig over Attendos udmelding. Han siger til Magasinet Pleje:
”Vi har et godt samarbejde med Attendo og har været tilfreds mede med deres service. Det er derfor ærgerligt, at Attendo ikke har ønsket at forlænge aftalen. Vi har haft en løbende dialog med Attendo og må respektere deres forretningsmæssige dispositioner. Vi har orienteret de 15 – 20 borgere i Rødovre, der anvender Attendo. De har alle valgt anden leverandør,” siger socialdirektøren.

I Hvidovre siger sundheds- og træningschef Mette Riegels:
"Vi prøver at give de berørte borgere information og vejledning, så overgangen til en anden leverandør vil gå så smidigt som muligt, men vi er ærgerlige over den gene, situationen her medfører for borgerne," siger Mette Riegels, der understreger, at kommunen har haft et godt samarbejde med Attendo i en årrække.

Redigeret kl. 11:05
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11