23948sdkhjf

NAVNENYT: Ny formand for Bruger-Hjælper Formidlingen

Kjeld Møller Pedersen bliver formand for Bruger – Hjælper Formidlingens bestyrelse.
Den 1. november tiltræder Kjeld Møller Pedersen, professor i sundhedsøkonomi og sundhedspolitik ved Syddansk Universitet som formand for Bruger – Hjælper Formidlingens bestyrelse.

Som bestyrelsesformand skal Kjeld Møller Pedersen være med til at udvikle Bruger - Hjælper Formidlingens tilbud til borgere med handicap, sygdom eller psykiske og sociale vanskeligheder. Han ser formandsposten som en naturlig forlængelse af sit arbejde med sundhedsvæsnet.

Kjeld Møller Pedersen siger i anledning af sin tiltrædelse:

”Som bestyrelsesformand vil jeg have fokus på, at Bruger - Hjælper Formidlingen til enhver tid er førende, ikke blot med de eksisterende ydelser men også med at udvikle nye og bedre tilbud. Jeg vil desuden have fokus på strategiopfølgning, det økonomiske resultat og godt bestyrelsesarbejde.”

Kjeld Møller Pedersen er medlem af regeringens ekspertpanel vedrørende sygehusinvesteringer. Han har tidligere været amtssundhedsdirektør i Vejle Amt og direktør i LEGO Gruppen, og han er medlem af forskellige bestyrelser og er bestyrelsesformand bl.a. for Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø og epilepsihospitalet Filadelfia. Siden 1999 har Kjeld Møller Pedersen været professor i sundhedsøkonomi og sundhedspolitik ved Syddansk Universitet.

Om Bruger - Hjælper Formidlingen
Bruger - Hjælper Formidlingen er Danmarks største private leverandør af hjælp og pleje til børn og voksne, der har behov for kompenserende støtte på grund af handicap, sygdom eller psykiske og sociale vanskeligheder. I samarbejde med kommuner, regioner og staten tilbyder man bl.a. sygepleje, respiratorisk overvågning, praktisk hjælp, mentorstøtte, ledsagelse og støttekontaktordninger. Arbejdsopgaverne varetages af 55 funktionærer fra kontorer i København og Aarhus samt af 3.750 handicaphjælpere, mentorer, pædagoger, ledsagere, sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter, der leverer ydelser til mere end 2.500 borgere over hele landet. Ydelserne tager udgangspunkt i brugerens situation og individuelle behov og bidrager til selvstændighed og samfundsdeltagelse.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078