23948sdkhjf

Sønderborg fik overrakt særpris

Sønderborg Kommune får prisen for projektet ”I sikre Hænder”.
Medarbejdere, ledere og byrådsmedlemmer havde svært ved at få armene ned, da de fredag formiddag var forsamlede på den gamle skole i Egernsund, hvor hjemmesygeplejen/hjemmeplejedistrikt Fjord holder til. Her fik Sønderborg Kommune overrakt en særpris, der uddeles i tilknytning til den prestigefyldte initiativpris Den Gyldne Skalpel.

Sønderborg Kommune får prisen for projektet ”I sikre Hænder”, der handler om at eliminere tryksår og minimere fejlmedicinering hos borgere i ældreplejen. Tangshave Bo- og Aktivitetscenter og hjemmesygeplejen/hjemmeplejedistrikt Fjord har været pilotprojekter og begge enheder har nået målet, som hedder 300 dage uden tryksår og medicinfejl.

Beth Lilja, direktør i Dansk Selskab for Patientsikkerhed, kom med hendes bud på, hvorfor det er Sønderborg Kommune, der får prisen.

"Det er fordi, I er de modigste sundhedsarbejdere i Danmark. I kiggede efter, og konstaterede, at der var et problem, og det skulle løses. Alle i kommunen skal have ferskenhud på bagen og på hælen. I har arbejdet målrettet, dedikeret og med stort engagement. I kom lige et skridt foran de andre," sagde hun i sin tale til forsamlingen.

Preben Storm, formand for seniorudvalget, fremhævede også medarbejderne i sin tale ved hyldestfesten.

"I har en tro på, at I kan gøre en forskel og det er med til at motivere andre. Jeg fyldes med stolthed over jer, når vi modtager denne pris. Den kan I som medarbejdere roligt varme jer ved og være stolte over hver dag, når I går på arbejde."

Sønderborg Kommune blev annonceret som modtager af prisen tilbage i september, men det er først nu prisen er blevet officielt overrakt.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078