23948sdkhjf

Har du morgendagens nye idé?

Der er åbent for ansøgninger til CareWare 2016.
CareWare åbner igen op for fremtidens velfærdsteknologi, når virksomheder og iværksættere inviteres til at fremlægge deres geniale idéer til foråret.

Den 13. og 14. april løber CareWare af stablen, og nu er der åbnet for ansøgninger til produktpræsentationer.

Der er plads til 14 produktpræsentationer (virksomheder) på den enkelte lokalitet. Der vil være fire lokaliteter ialt.

"Vi kan derfor ikke garantere, at der er plads til alle interesserede," siger arrangørerne.

I valg af produkter, der skal præsenteres, lægges vægt på følgende:

• Der skal enten være tale om helt nye sundheds- eller velfærdsteknologiske løsninger, som ikke tidligere har været præsenteret i Danmark, og som vil kunne passe ind i et af de fire fokusområder (spor)

• Eller der skal være fokus på formidling af erfaringer med anvendelse af eksisterende sundheds- eller velfærdsteknologiske løsninger, fx resultater fra projekter eller erfaring fra implementering. Det efterspørges fra tidligere besøgende, at erfaringer i højere grad bliver præsenteret af praktikere end af virksomhederne selv. Af den grund lægger vi vægt på, at virksomhederne finder en fagperson, som kan præsentere erfaringer med anvendelse af teknologien.
For virksomheder koster det 9.000 kr. at deltage de to dage. Prisen inkluderer:

• Plads efter behov, med strøm og adgang til wifi. OBS: CareWare foregår som nævnt i praksisnære omgivelser, og virksomhederne får ikke en traditionel stand, men tildelt plads afhængig af det aftalte produkts pladsbehov. Der vil ikke være plads til andre af virksomhedens produkter, ligesom der kun er begrænset plads til markedsføringsmateriale.

• Forplejning for to personer begge dage (morgenkaffe m. brød, frokost, eftermiddagskaffe m. kage, vand og frugt efter behov)

• To pladser til CareWare aftenarrangement, som foregår på Centralværkstedet i Aarhus den 13. april fra 18.00 – 22.00

Interesserede virksomheder er velkomne til at kontakte Kirsten Rud Bentholm på krb@teknologiipraksis.dk eller 78 41 44 85, senest den 15. november.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078