23948sdkhjf

Kommune tager over for krakket plejefirma

130 borgere i Aalborg Kommune ramt af konkurs hos hjemmeplejefirmaet Gurli´s Rengøring og Pleje, der øjeblikkeligt lukker sin aktivitet
Aalborg Kommunes egen leverandør Hjemmepleje Aalborg tager nærmest med øjeblikkelig virkning over, efter at det private firma Gurli’s Rengøring og Pleje onsdag meddelte, at det er gået konkurs og stopper med al aktivitet. Det skriver nordjyske.dk.

"Hjemmepleje Aalborg tager hånd om de berørte borgere, som modtager hjælp til personlig pleje. Alle vil fortsat få den personlige pleje, de skal have," forsikrer rådmand Thomas Krarup (K) oven på dagens meddelelse om, at Gurli’s Rengøring og Pleje er konkurs og ophører med øjeblikkelig virkning.

Borgere, som modtager personlig pleje, er helt afhængige af den daglige hjælp til eksempelvis medicingivning. Derfor er Aalborg Kommunes første prioritet at sikre hjælpen til de borgere.

Beredskab iværksat
"Det er helt afgørende, at borgerne ikke kommer til at mærke væsentlige afsavn i denne situation. Vi har derfor aktiveret vores beredskab til at håndtere situationer som denne, så vi sikrer maksimal tryghed for den enkelte borger," slutter rådmand Thomas Krarup.

Gurli’s Rengøring og Pleje har leveret praktisk hjælp til 130 borgere i Aalborg Kommune.

Det er pt. ikke lykkedes nordjyske at få en kommentar fra Gurli’s Rengøring og Pleje.

Kilde: nordjyske.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125