23948sdkhjf

Stor interesse for plejebolig-konference

Konferencen har fokus på nyskabende projekter, erfaringer og indretning til personer med demens.
I næste uge vil danske og internationale eksperter komme med deres bud på, hvad fremtidens plejebolig skal rumme - og hvilke krav vi stiller til arbejdsmiljø, trivsel og hjemlighed i byggeri af fremtidens plejebolig. Det sker på Nohr-Cons årlige konference om byggeri af fremtidens plejebolig.

Udover selve konferencedagen onsdag inviterer plejebolig-konferencen på studietur til nye og ombyggede plejeboliger i København og omegn, ligesom der bliver holdt kursus i indretning af plejeboliger til mennesker med demens. Underviser er Lone Sigbrand, arkitekt MAA og rådgiver hos Statens Byggeforskningsinstitut (SBi), Aalborg Universitet.

Kursusdagen har virkelig vakt deltagernes interesse, fortæller Nohr-Con. Der er kommet en del tilmeldinger på et tidligere tidspunkt end normalt, fordi folk har villet sikre sig en plads. Interessen for både kurset og også studieturen har været så stor, at der er lavet ekstra datoer. Det betyder, at der nu bliver studietur og kursus både tirsdag og torsdag

I år deltager i øvrigt også flere nordmænd i konferencen for at få inspiration både på studieturen og på konferencedagen fra danske projekter, fortæller Nohr-Con.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093