23948sdkhjf

Lad os lære af hinanden

Region Sjælland mødes den 28. januar med kolleger fra Region Midtjylland for at skabe bedre betingelser for samarbejde.
Nye trends i samarbejde og organisering skal drøftes på tværs af nationale skel, når sundhedspersonale fra Region Midtjylland og Region Sjælland mødes torsdag den 28. januar.
Regionerne inviterer til konference om de nye sygehusbyggerier med fokus på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for at arbejde bedre sammen, inddrage patienterne og bruge ny teknologi.

"Sundhedsvæsenet ændrer sig markant i disse år. Vi bygger nye sygehuse og renoverer de gamle, og vi omlægger måderne, vi møder patienten på. Vi skal inddrage patienterne i egen behandling, vi skal anvende ny teknologi, og vi skal arbejde sammen på nye måder. Vi skal derfor allerede nu fokusere på de forandringsprocesser og arbejdsgange, der skal implementeres de kommende år. Mange af os står over for de samme udfordringer, og derfor er det vigtigt, at vi lærer af hinanden."

Sådan lyder det i oplægget fra Region Sjælland, der i samarbejde med Region Midtjylland inviterer til konference med fokus på, hvordan vi skaber de bedste betingelser for
at arbejde bedre sammen. Hvor gør vi det rigtig godt, og hvor er der allerede nu nogle gode erfaringer, vi kan trække på?

Formålet med konferencen er at sætte fokus på dagens tre temaer; IT og ny teknologi, Patientinvolvering og Organisation og ledelse. Hvordan påvirker de nye dagsordener dagligdagen? Hvordan kan vi være proaktive? Hvordan ledes medarbejdere, når der sker meget nyt på så kort tid? Programmet er planlagt, så der er mulighed for at få et
indblik i tidens tendenser samt at fordybe sig og lære

Der er tilmeldingsfrist 15. december 2015. Man tilmelder sig her
Konferencen foregår i Korsør.


Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078