23948sdkhjf

IMS Service er gået konkurs

Frederikshavn Kommune forsikrer, at de berørte borgere fortsat vil få den nødvendige støtte og pleje, skriver Frederikshavn Kommune i en pressemeddelelse her til eftermiddag.
Frederikshavn Kommune modtog idag fredag besked om, at det private hjemmeplejefirma, IMS Service, har indgivet konkursbegæring til retten i Hjørring. Det skriver Frederikshavn Kommune i en pressemeddelelse.

IMS Service har indtil i dag haft en kontrakt med Frederikshavn Kommune om at levere hjemmehjælp til borgere i eget hjem. Konkursen vil berøre i alt 328 borgere heraf 104 med personlig pleje.

For at sikre at alle borgere fortsat modtager den hjælp og pleje, de er visiteret til, vil den kommunale hjemmepleje træde til med øjeblikkelig virkning.

"Det betyder, at borgere, der er visiteret til personlig pleje og praktisk hjælp, kan være trygge ved, at de modtager den hjælp, de er visiteret til. I første omgang vil den personlige pleje blive prioriteret," skriver Frederikshavn Kommune.

De berørte borgere vil snarest blive kontaktet af Frederikshavn Kommune angående deres mulighed for frit leverandørvalg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078