23948sdkhjf

Mere jul på plejehjem i Aarhus

En halv million kroner til plejehjem skal fastholde ekstra jule-aktivitet og samvær.
I Aarhus er der sat en halv million kroner af til ekstra jule-aktivitet og samvær på plejehjemmene i december.

"Julen er en meget vigtig tid for beboerne på plejehjem, hvor der bliver hygget særligt om dem. Alle beboerne kan med alle sanser mærke, at der foregår så mange fine ting i december måned. Så selvom vi er i en trang økonomisk situation får plejehjemmene en halv million kroner til at skabe dejlige oplevelser for beboerne," siger rådmand, Sundhed og Omsorg, Jette Skive.

I plejeboligerne er de parate til straks at bruge pengene:

"December og julen er tankernes holdeplads, så vi siger tak for de ekstra midler og skaber flere oplevelser i december med sang, musik eller fortælling," siger leder Vibeke Kragh, Plejeboligerne Sifsgården.

Plejeboligerne Sifsgården har 59 beboere, og i løbet af december kommer dagplejen på besøg og bager pebernødder, spejderne kigger ind og en frivillig spiller klaver. Der er også et arrangement for pårørende og frivillige, ligesom der foregår mange aktiviteter på de andre plejehjem i Aarhus:

I år huserer også en oplevelsesmedarbejder i hvert lokalområde og flere ”flyvende” oplevelsesmedarbejdere. I december spiller forestillingen ”Jul i gamle dage” udviklet af oplevelsesmedarbejdere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062