23948sdkhjf

Gentofte starter julehjerte-stafet

Bakkegårdens Børnehave klipper julehjerter til Egebjerg plejehjem - og opfordrer alle børnehaver i hele Danmark til at tage del i julehjerte-stafetten og sprede juleglæde på plejehjemmene.
Bakkegårdens Børnehave i Gentofte starter en julehjerte-stafet og klipper julehjerter til de ældre på Egebjerg plejehjem. Samtidig opfordrer de børnehaver i hele landet til at tage del i jule-stafetten, så de ældre på plejehjem over hele Danmark får lidt ekstra juleglæde.

To aktive forældre har taget initiativ til at lave en kreativ julestafet under temaet ” Julehjerte-stafetten - Fra alle os til alle jer - glædelig jul!”. Idéen er, at ”Julehjerte-stafetten” starter fra Bakkegårdens Børnehave og går til Egebjerg Plejehjem i Gentofte Kommune. Herefter er det håbet, at ”Julehjerte-stafetten” vil brede sig til resten af Gentofte Kommune og videre ud i resten af Danmark.

Alle børnehavebørn laver et eller flere hjerter. D. 1. december går Bakkegårdens børnehave i samlet flok til Egebjerg plejehjem, hvor børnene afleverer hjerterne hilser på beboerne, synger en julesang – helst sammen med beboerne - og spiser en julesmåkage inden turen går hjem til Bakkegården igen.

"Julen er hjerternes tid. Vi øver os i at gøre noget godt for andre, i at kunne dele og i at mærke glæden ved at give til andre. Fællesskabet mellem børnehavebørn og plejehjemsbeboere kan begge parter nyde godt af. Børnene af plejehjemsbeboernes fortællinger og erfaringer og plejehjemsbeboerne af børnenes livsglæde og spontanitet," lyder det fra Bakkegårdens Børnehave.

Ambitionen med Julehjerte-stafetten er, at initiativet vil sprede juleglæde for så mange som muligt, ved at den spredes ud over Gentoftes Kommunes grænser og ud til mange flere børnehaver og plejehjem ... og gerne videre endnu.

"Vi vil gøre, hvad vi kan, og det vil glæde mig meget, hvis andre vil tage depechen og sprede Julehjerte-stafetten videre ud i landet," siger leder af Bakkegårdens Børnehave, Lene Reedtz Nedergaard-
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094