23948sdkhjf

NAVNE: Ny direktør for Psykiatrien i Region Nordjylland

Anette Sloth har været leder i Psykiatrien siden 2011 og har tidligere haft en længere lederkarriere i den kommunale sektor.
En klar vision og en inddragende ledelsesstil. Det er to af de faktorer, der fremhæves af enigt ansættelsesudvalg som årsag til, at Anette Sloth er valgt som den nye psykiatridirektør i Region Nordjylland.

"Jeg glæder mig over ansættelsen af Anette, der har bevist, at hun er en meget kompetent leder i Psykiatrien. Anette har demonstreret evne til fortsat at udvikle sig og har gennem sin tid i regionen imponeret med sit overblik, sin tilgang og sin inddragende ledelsesstil," siger regionsdirektør og formand for ansættelsesudvalget Svend Særkjær.

Regionsdirektøren fremhæver, at Psykiatrien netop nu står foran en række vigtige udfordringer. Det drejer sig både om at rekruttere læger og om at indføre patientrettigheder i Psykiatrien.

"Det er store og vigtige opgaver, som skal løses, for at vi fortsat kan give de nordjyske psykiatriske patienter det bedste tilbud. Og vi er overbevist om, at Anette Sloth vil være i stand til at klare disse opgaver på bedste vis via et tæt samarbejde med den øvrige ledelse og medarbejderne," siger Svend Særkjær.

Anette Sloth har været leder i Psykiatrien siden 2011 og har tidligere haft en længere lederkarriere i den kommunale sektor.

"Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang og fortsætte det gode samarbejde med ledelseskollegaer og medarbejdere. Jeg har en vision om, at Psykiatrien fortsat skal ligge fagligt helt i top og samtidig går foran, når det gælder involvering af patienter og pårørende samt udvikling af nye tilbud til gavn for patienterne. Det kommer til at kræve fuldt fokus fra os alle," siger Anette Sloth.

Stillingen som psykiatridirektør er ledig efter at den tidligere psykiatridirektør Per Lund Sørensen fratrådte på grund af sygdom.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.141