23948sdkhjf

De skal levere mad til ældre og handicappede

Greve Kommune har fundet ny mad-leverandør til visiterede borgere.
Greve Kommune har fundet ny leverandør til ydelsen ”madservice med udbringning”. Valget faldt på Det Danske Madhus, som specialiserer sig i at lave sund hjemmelavet mad, der smager godt.

”Det har været vigtigt for os at finde en leverandør, som kunne leve op til vores høje krav, så borgerne er sikret en god samlet pakke. Efter en grundig vurdering er vi ikke i tvivl om, at Det Danske Madhus er det rigtige valg”, siger formand for Social- og Sundhedsudvalget, Liselott Blixt. (DF)

Kvaliteten blev blandt andet bedømt ud fra en prøvesmagning. Her skulle et smagspanel bestående af formanden for Social- og Sundhedsudvalget, en repræsentant fra henholdsvis Seniorrådet og Handicaprådet, samt Greve Kommunes diætist vurdere om mad og emballage levede op til kommunens standarder.

De borgere som ikke ønsker at benytte sig af tilbuddet fra Det Danske Madhus, har mulighed for at få et fritvalgsbevis. Det betyder, at borgerne selv kan vælge en virksomhed til at levere ydelsen. Denne mulighed kan dog først benyttes til februar 2016, da arbejdet med at finde en god model for fritvalgsbeviset stadig er i gang.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093