23948sdkhjf

CareTech bliver til Doro Care

Vil styrke positionen indenfor kommunikationsløsninger til seniorer med tryghedsalarmer, der også kan være til gavn for personale og familie.
Svenske Doro, der er kendt for sine brugervenlige mobiltelefoner og smartphones til seniorer, opkøbte i 2015 alarmproducenten CareTech.
Nu samler Doro hele sit sortiment af digitale og mobile tryghedsløsninger under ét og samme navn - Doro Care.
Navneskiftet i datterselskabet markeres med lanceringen af en ny bærbar alarm i form af et armbåndsur - Doro Secure® 480.

Doro Care vil tilbyde en række digitale og mobile løsninger inden for tryghedsalarmer til brug både i og uden for hjemmet. Som en del af Doro kan Doro Care drage fordel af Doros stærke brand og position inden for telekommunikationsløsninger til seniorer.

"Vi har tilsammen et godt kendskab til og erfaring med de behov, både seniorer og personer med nedsat fysisk funktionsevne har. Vi samler nu alle disse erfaringer under ét fælles brand for at nå endnu længere ud til vores målgrupper og styrke vores position på både det nordiske og internationale marked," siger administrerende direktør i Doro Jérôme Arnaud.

Navneskiftet i datterselskabet markeres med lanceringen af det første Doro Care-produkt - en bærbar, trådløs tryghedsalarm, Doro Secure® 480, som er resultatet af en fælles produktudvikling. Alarmen ligner et almindeligt armbåndsur, men er en mobiltelefon med GPS-sporing og mulighed for at forudindstille tryghedszoner, så der sendes automatiske alarmer til f.eks. plejepersonale eller familie, hvis brugeren bevæger sig væk fra sit normale opholdsområde.

Ved hjælp af et enkelt tryk, kan brugeren hurtigt komme i kontakt med alarmcentralen, ligesom alarmen også kan tilpasses den enkelte brugers behov for sikkerhed og kontakt til de pårørende.

"I Doro Care vil vi bidrage til digitaliseringen af tryghedsløsninger i Europa og tilbyde vores kunder den sikkerhed og tryghed, som både brugere og deres pårørende har brug for og efterspørger. Næste trin bliver at skabe mobile løsninger, som kan anvendes såvel i som uden for hjemmet og dermed gøre det nemmere at leve en aktiv livsstil - Doro Secure® 480 er første skridt i denne retning. Vi bruger mange ressourcer på hele tiden at udvide vores kendskab til brugernes behov for dermed bedre at kunne skræddersy vores løsninger," siger Ulf Lindsten, der er nordisk chef for Doro Care.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078