23948sdkhjf

NAVNE: Ny kvalitetschef hos Forenede Care

Forenede Care har rekrutteret en decideret ekspert udi kvalitetsarbejde til at tiltræde stillingen som kvalitetschef i virksomheden fra den 1. februar 2016.
Kvalitetsarbejdet på ældre- og omsorgsområdet har markant betydning for, hvordan både beboere, pårørende, medarbejdere og politikere opfatter og vurderer den pleje og omsorg som tilbydes på landets plejecentre.
Nu er det lykkedes den private leverandør af pleje og omsorg, Forenede Care, at rekruttere en decideret ekspert udi kvalitetsarbejde til stillingen som kvalitetschef i virksomheden. Nemlig 47-årige Annette Jellesmark, der har stor og bred erfaring med kvalitetsarbejde på mange niveauer fra ansættelser i kommunalt og regionalt regi. Hun starter i funktionen den 1. februar
De sidste tre år har Annette Jellesmark som kvalitetskonsulent i Greve Kommune været ansvarlig for kvalitetsarbejdet på fire plejecentre, i hjemmeplejen, i hjemmesygeplejen og i træningsenheden i kommunen.
Samtidig er hun ekspert i Den Danske Kvalitetsmodel(DDKM) og har blandt andet arbejdet med kvalitetsmodellen på sygehusniveau i Region Sjælland. Hun har også stået i spidsen for implementeringen af DDKM på plejecentre, i hjemmeplejen og hjemmesygeplejen i Greve Kommune, ligesom hun de sidste par år har ført tilsyn i landets kommuner og vurderet, om de lever op til kravene i DDKM - og vejledt kommuner i opstart af DDKM og implementeringsprocessen.
”En af Forenede Cares primære kunder og samarbejdspartnere er jo landets kommuner, og i Annette får vi en kollega, som på egen krop kender til kommunernes fokus, beslutnings- og arbejdsgange, viden og kompetencer på kvalitetsområdet. Ligesom hun er fortrolig med de politiske vinde, som blæser på ældreområdet i kommunerne. Og det er naturligvis et kæmpe aktiv for os,” siger direktør Thomas Nistrup.

Forenede Cares nye kvalitetschef
47-årige Annette Jellesmark er oprindeligt uddannet som bankassistent og senere som fysioterapeut. Efterfølgende har hun blandt andet gennemført en kandidatgrad i sundhedsvidenskab fra Københavns Universitet og moduler på Diplomuddannelsen i ledelse fra Niels Brock.
Hun har også de sidste par år gennemført efteruddannelse i blandt andet ”Sikkerhedstænkning og risikostyring i sundhedsvæsenet” på Syddansk Universitet, ”Viden- og innovationsledelse” og ”Risiko Manager” fra henholdsvis Center for offentlig kompetence og Dansk selskab for patientsikkerhed. Seneste har hun i 2015 uddannet sig som Surveyor ved Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet(IKAS).
Annette Jellesmark har også stor undervisningserfaring i emner som Den Danske Kvalitetsmodel(DDKM), rehabilitering, patientsikkerhed, utilsigtede hændelser og patientklager.
Udover flere års arbejde som fysioterapeut har Annette Jellesmark fungeret som Risk Manager i Region Sjælland og kommer senest fra en stilling som Kvalitets- og udviklingskonsulent i Greve Kommune. Ligesom hun siden september sidste år har fungeret som Surveyor for Institut for Kvalitet og Akkreditering i sundhedsvæsenet(IKAS), hvor hun har foretaget tilsyn i landets kommuner, og vurderet om de lever op til kravene i Den Danske Kvalitetsmodel.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063