23948sdkhjf

Hospitalsklovne fik knus og penge

Stolte medarbejdere fra SAABU Østerlund har netop overrakt 22.670 kroner til Danske Hospitalsklovne.
Checken var stor, humøret højt og kemien lige i øjet, da seks brugere og to medarbejdere fra SAABU Østerlund i sidste uge overrakte 22.670 kroner til Danske Hospitalsklovne. Pengene er tjent ved at fremstille og sælge klovne af glas på det beskyttede værksted.

Boing og Todayzi hedder de to hospitalsklovne, som tog imod en lille delegation fra SAABU Østerlund, Sønderborg Kommunes værksted i Nordborg. De røde næser på klovnene gjorde dem nemme at kende, og der blev vinket ivrigt på tværs af den lange foyer på Aabenraa Sygehus, da Østerlund-folkene fik øje på klovnene - og omvendt. Og der blev rundhåndet delt ud af knus og klem, da de to grupper nåede hinanden.

"Vi er rigtig glade for at kunne gi' jer de penge, vi har fået i overskud fra vores glasklovne og på den måde støtte jer. Og I skal vide, at det bare er så meget sjovere at gå på arbejde, når vi ved, at det vi laver, støtter et godt formål som jer," sagde Dorthe, på Østerlunds vegne, inden hun overrakte den store check til Boing.

Danske Hospitalsklovne er en forening, som takket være donationer og legater lønner ansatte klovne på danske sygehuse, hvor de primært sørger for smil og afledning på børneafdelingerne.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109