23948sdkhjf

Demenscenter tager til Bornholm

Mød Nationalt Videnscenter for Demens på Folkemødet 2016.
Nationalt Videnscenter for Demens har netop meldt ud, at de i år er at finde på Bornholm til Folkemødet 2016.
Dermed kan man også drage nytte af demenseksperterne, hvis man har brug for det på sin event eller debat.

Fageksperterne dækker en række områder, bl.a. kvalitet i udredning, behandling og pleje af mennesker med demens, demensvenlige boliger og teknologi, forebyggelse, rehabilitering og psykosocial indsats samt kompetenceudvikling af aktører på alle niveauer inden for diagnosticering, behandling, pleje og omsorg med mere.

"Nationalt Videnscenter for Demens har bidraget massivt til Sundhedsstyrelsens faglige referencegruppe for regeringens Demenshandleplan 2025 – og har derfor et godt overblik over status på demensområdet i hele Danmark," lyder det fra Nationalt Videnscenter for Demens.

Eksperterne, der drager mod Bornholm, er:
  • Gunhild Waldemar,overlæge, dr.med. professor i neurologi og leder af Nationalt Videnscenter for Demens. Forskningsleder, underviser og kliniker.

  • Laila Øksnebjerg, neuropsykolog og ph.d.-studerende. Har bl.a. gennemført rehabiliteringskurser med Alzheimerpatienter og deres pårørende.

  • Karen Tannebæk, uddannelsesleder med ansvar for videnscentrets kurser og konferencer, som hvert år har 4.500 deltagere. Hjernen bag det gratis e-learning ’ABC Demens’ med over 10.000 brugere inden for omsorg og pleje.

  • Steen Hasselbalch, overlæge, dr.med., professor i demenssygdomme. Har sin daglige gang blandt patienter i Hukommelsesklinikken på Rigshospitalet, forskningsleder samt en vellidt underviser og foredragsholder.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109