23948sdkhjf

Behov for handlingsplan mod vold

Dansk Sygeplejeråd og FOA mødes i morgen med sundheds- og ældreministeren og socialministeren.
I morgen mødes Dansk Sygeplejeråd, FOA, Dansk Socialrådgiverforening og Socialpædagogerne med sundheds- og ældreministeren og socialministeren for at tale om behovet for en national handlingsplan mod vold.

”Jeg ser frem til mødet med de to ministre, hvor vi vil fremlægge vores tanker om en voldshandlingsplan, der favner bredt. For vi har længe efterspurgt et større fokus i forhold til at forebygge de ansattes risiko for at blive udsat for vold og trusler, når de er på arbejde,” siger Grete Christensen, formand for Dansk Sygeplejeråd, til dsr.dk.

Sammen med de tre andre organisationer vil hun på mødet sætte fokus på en række centrale områder for det videre arbejde - herunder en bedre udveksling af information og samarbejde på tværs, kompetenceudvikling af ledere og medarbejdere samt en ny bekendtgørelse om arbejdsrelateret vold.

Grete Christensen håber, mødet kan sætte gang i en proces, der leder frem til en ny voldshandlingsplan. Og hun mener, det vil være oplagt at inddrage emnet i de forestående økonomiforhandlinger mellem staten, KL og Danske Regioner.
Læs mere om: vold
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078