23948sdkhjf

Ny dansk partner til Blue Ocean Robotics

Zealand Care og Blue Ocean Robotics har indgået en aftale om et nyt partnerskab, som gør Zealand Care til ny salgspartner i Danmark.
Den nye aftale mellem Zealand Care og Blue Ocean Robotics betyder, at Zealand Care fremover kan tilbyde en lang række robotløsninger til sundheds- og velfærdsmarkedet i Danmark.

Administrerende direktør hos Zealand Care, Jacob Hansen, lægger da heller ikke skjul på sin begejstring over den nye aftale, som han ser et stort potentiale i:

"For Zealand Care er partnerskabet med Blue Ocean Robotics et kæmpe skridt i den rigtige retning i forhold til vores ambition om at være Danmarks førende distributør af sundhed- og velfærdsteknologi. Blue Ocean Robotics har en lang række meget spændende robotter i deres portefølje, som vi nu får mulighed for at udbrede til det danske sundheds- og velfærdsmarked. Det er min klare overbevisning, at vi med disse løsninger kan være med til at imødekomme en lang række behov i kommuner og regioner landet over," udtaler han.

Med offentliggørelsen af partnerskabet med Blue Ocean Robotics fylder Zealand Care nu yderligere sundheds- og velfærdsteknologiske produkter på den hastigt voksende produktportefølje.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.172