23948sdkhjf

Også faglighed på sundhedsmesse i København

Øksnehallen byder til efteråret indenfor til årets Sund Livsstil messe - Danmarks største sundhedsmesse.
Øksnehallen på Vesterbro byder 30. sept. - 2. okt. 2016 omkring 15.000 sundhedsbevidste gæster indenfor i den charmerende hal til årets Sund Livsstil messe.
På messen kan du møde 170-180 udstillere - bl.a. alternative behandlere - samt stifte bekendtskab med flere skoler og kursuscentre.

Blandt udstillere, der kan være særlig relevante for plejesektoren, findes flere skoler og kursuscentre repræsenteret med spændende tilbud om uddannelser til alternativ behandler, f.eks. 'At Work Skolen' med en hele pallette af uddannelser, Body-SDS med en 3-årig kropsterapeut uddannelse, Den Danske Zoneterapeutskole i Herlev der byder på mere end uddannelsen til zoneterapeut, Institut for Biologisk Medicin med biopat/naturopath uddannelsen, Kursuscentret Kilden samt kurser i Japansk Lifting og Yoga.

Traditionelt er der også mange patientforeninger med på messen f.eks. Diabetesforeningen, Gigtforeningen, Parkinsonforeningen og Fibromyalgiforeningen.
Blandt de nye patientforeninger finder du: Blodprop- og AK-Patientforening, Horton Hovedpineforening og foreningen til Oplysning om Organdonation.
Bloddonorerne stiller igen op, da der altid er brug for nye donorer.

Foredrag
Alle tre dage afholdes foredrag på Sund Livsstil messen. Foredragene er gratis, når der først er løst billet til messen. I år afholder Lene Hansson foredrag om sin seneste bog ”Elsk din tarm”, hvor du kan høre om fordøjelsesproblemer.
Se hele foredragsprogrammet på sund-livsstil.dk.

"I området med behandlingstilbud kan nævnes: kropsbehandlinger, allergi- og intolerance-test, smertebehandlingsklinik med tværfagligt fokus, vandreturer der renser tankerne og ferie med flow. Desuden præsenteres kosttilskud og naturlægemidler samt økologisk chokolade, protein snackbare og funktionelle fødemidler," siger arrangør, Peter Mikkelsen fra Mikkelsen & Myrtoft Messer. Han tilføjer, at han er glad for at byde PharmaNord og Pharmovital velkommen tilbage på messen.
Kommenter artiklen (1)
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079