23948sdkhjf

Flere familier køber sig til privat, ekstra hjælp

Bruger-Hjælper Formidlingen oplever i stigende grad at familiemedlemmer til handicappede og ældre ønsker mere hjælp, end de kan få fra kommunen.
Bruger - Hjælper Formidlingen oplever i stigende grad at blive kontaktet af familiemedlemmer til syge, ældre og handicappede, der privat ønsker at tilkøbe mere hjælp end de kan få fra det offentlige. Det fortæller Bruger - Hjælper Formidlingen til Magasinet Pleje.

Virksomheden er derfor nu ved at udvikle sin ydelsesportefølje for at tilgodese denne kundegruppes behov. De pårørende kan f.eks. være voksne børn, som ønsker at give deres gamle far eller mor bedre muligheder for at komme ud af eget hjem og få oplevelser sammen med en lønnet ledsager. Eller de spørger efter supplerende praktisk hjælp i hjemmet og aflastning for dem selv, fordi de fungerer som daglig hjælper for f.eks. deres ægtefælle eller barn

Administrerende direktør i Bruger - Hjælper Formidlingen Jens Hornemann siger:

”Vi mærker, at besparelserne ude i kommunerne slår igennem hos de pårørende. Det kan være hårdt at være inddraget som arbejdskraft. Man har behov for at stemple ud ind i mellem og mærke sine egne behov og f.eks. gå ud med venner eller deltage i fritidsaktiviteter uden at få dårlig samvittighed. Det giver vi så mulighed for, at man kan realisere til priser, der er til at betale som privatperson”.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093